У ЦВК посилили карантинні заходи / фото УНІАН

У одного зі співробітників Центральної виборчої комісії виявили COVID-19.

Про це повідомляється на сторінці ЦВК у Facebook.

Читайте також"Ще декілька років": експерт дав невтішний прогноз щодо COVID-19 в Україні

Відео дня

«У зв’язку з виявленням у Центральній виборчій комісії випадку захворювання на коронавірусну хворобу, ми знову посилили карантинні заходи», - йдеться у повідомленні. У ЦВК просять громадян без нагальної потреби не заходити в будівлю Комісії, а в разі відвідування обов'язково надівати маски та рукавички, дотримуватися дистанції.

Враховуючи те, що карантинні заходи доведеться посилити під час активної підготовки до місцевих виборів, голова комісії Олег Діденко підписав розпорядження, згідно з яким подання кандидатур до складу територіальних виборчих комісій, які приймаються з 27 липня до 5 серпня включно, відбувається у режимі попереднього запису представників суб’єктів подання кандидатур для подання документів.

«Щоб зайвий раз не стояти у черзі та не наражатись на небезпеку, можна попередньо записатись на конкретну годину за телефоном: (044) 256 – 81 – 66», - йдеться у повідомленні. Також у ЦВК просять відвідувачів не створювати скупчення на другому поверсі адмінбудівлі Комісії та дотримуватись фізичної дистанції не менше ніж 1,5 метри з розрахунку не більше однієї особи на 5 квадратних метрів площі приміщення.

Наголошується, що працівники секретаріату комісії, які приймають подання, захищені масками, рукавичками та екранами, забезпечені достатньою кількістю засобів для дезінфекції.

Як повідомляв УНІАН, в Україні стався стрибок кількості хворих на коронавірус.