Ілюстрація REUTERS

Жителька Великої Новосілки Донецької області Світлана «подякувала» депутату від ОПЗЖ Наталії Королевській за проведений мітинг в селищі, після якого її мама і бабуся заразилися COVID-19. Про це повідомляє Telegram-канал @perepichka_news

7 жовтня в селищі Велика Новосілка Донецької області відбулася зустріч депутата від партії «Опозиційна платформа - За Життя» Наталії Королевської з виборцями. Про це повідомила політик на своїй сторінці в Facebook.

Як видно на фото, кількість бажаючих зустрітися з політиком, була велика. Попри всі карантинні обмеження, сама Королевська, а також її оточення перебували на сцені без захисних масок. Варто зазначити, що серед виборців, які прийшли на мітинг, частина також не дотримувалася соціальної дистанції та перебувала без індивідуальних засобів захисту.

Відео дня
Люди на мітингу не дотримувалися соціальної дистанції / скріншот

Як зазначає сама Королевська, вона почула думку жителів Донбасу, які хочуть в першу чергу повернути мир в регіон і побороти бідність в Україні. Однак все забули про ще одну важливу проблему - коронавірус.

Через кілька днів після мітингу в соцмережах мешканка Великої Новосілки Світлана звернулася до Королевської, «подякувавши» за зустріч. Після мітингу її мама і бабуся заразилися коронавірусом.

«Шановна Наталіє Юріївно Королевська! Мене звати Світлана. Мої мама і бабуся були у вас на мітингу в Новосілці, і після цього заразилися коронавірусом. Спасибі вам велике, проводите мітинги і далі», - заявила Світлана.

Зростання захворюваності коронавірусів в регіоні підтверджує і Донецька обласна державна адміністрація.

За останні кілька днів чотири жителя Донецької області померли від коронавирусу. В неділю, 11 жовтня, зафіксовано 50 нових випадків зараження, в тому числі, в однієї дитини.