У США чоловік оригынально переслідував колишню дружину / фото ua.depositphotos.com

Американець Джейкоб Дан переслідував колишню дружину, зізнаючись їй у коханні оригінальним способом. Чоловік вирішив звернутися до жінки, перейменувавши її плейлисти у файлообмінній мережі Napster. Однак таким чином він порушив рішення суду про заборону будь-яким способом зв'язуватися з жінкою.

Як пише The Verge, ще у 2018 році суд штату Огайо видав тимчасовий ордер, який забороняв Джейкобу Дану зв'язуватися з дружиною, яка більше з ним не проживає. Чоловік погодився, що розуміє умови цього ордеру, але пізніше все ж вирішив вийти на контакт з екс-дружиною.

Він перейменував плейлисти на акаунті файлообмінника Napster, до якого мав доступ і він, і жінка. Назву одного з плейлистів він змінив на: "Я хочу, аби у нас все вийшло. А ти? Я зроблю все, що завгодно". Інший плейлист він перейменував на "Я люблю тебе більше, ніж будь-коли...ти все ще любиш мене?".

Відео дня

Читайте такожУ США сімейні пари можуть розлучитися за допомогою мобільного додатку

Чоловік не заперечував у суді порушення умов ордеру, хоча пізніше без результатно намагався відкликати свою заяву та оскаржити її. На слуханні справи про винесення вироку він заявив, що не зрозумів правил, хоча раніше погодився з ними.

Протокол судового засідання показує, що чоловіка засудили до умовного терміну.

Цей випадок показує досить серйозну проблему, коли переслідування відбувається через акаунт, який двоє людей погодилися ділити.

Вас також можуть зацікавити новини