Як урізноманітнити інтимне життя / фото ua.depositphotos.com

Так вже влаштовані люди, що навіть найчудовіший секс з найулюбленішим партнером з часом приїдається. На жаль, багато шлюбів розпадаються на грунті згасаючої пристрасті і небажання урізноманітнити інтимне життя. Якщо вам доводилося стикатися з подібною проблемою, пропонуємо вам кілька варіантів, як впоратися з цим.

Так, відома українська телеведуча Маша Єфросиніна і співачка Оля Полякова в новому випуску своєї програми "Взрослые девочки" на YouTube-каналі, дали кілька порад, як же урізноманітнити інтимне життя. 

  • Незапланований секс

Займайтеся сексом несподівано, незаплановано, радить Єфросиніна.

  • Сексуальний контекст у листуваннях

Крім рутини (обговорення дітей, побутових питань і т. п.) в листуванні між партнерами має бути місце сексу: "А ти мене хочеш?", обмін інтимними фото, стверджує Полякова.

  • Не ходити весь час вдома в піжамі

Читайте такожЕксперт дала кілька порад, як побороти кризу у стосунках після народження дитини

  • Зводити до мінімуму фізіологічні моменти

На думку Полякової, навіть через роки спільного життя партнерам не можна один перед одним пукати, какати, пісяти - це все табу, це не сексуально. Зірка радить постійно підтримувати один до одного інтерес. 

  • Рольові ігри 

Грати ще з вулиці: прийшли, познайомилися і т.п. Грати на контрастах: сьогодні ти "миленький пупсик", а завтра - "тигриця".

  • Секс після сварки
  • Розмовляти з партнером про секс

"Дуже часто люди соромляться своїх бажань. Про них (що їм це подобається) вони дізнаються, наприклад, з дорослих фільмів: ви подивилися і вирішили, що вас це заводить, але не можете прямо сказати про це партнеру. Розмовляйте. Це відкриває нові грані! Просто секс набридає. Людям хочеться різноманітності, а її можна привносити у своє життя і не вважати це збоченням", - стверджує Полякова.

"Не за борщем або за вечерею про це варто говорити, не коли він прийшов з роботи злий і голодний, не на прогулянці в парку з дітьми. Створіть для цього ситуацію, обставини, щоб все навколо кричало про те, що ви хочете поговорити з ним на інтимну тему. І він (чоловік) буде вам вдячний" - радить Єфросиніна.

Раніше психолог розповіла, як навчитися без сорому розмовляти з партнером про секс.

Вас також можуть зацікавити новини: