У середу рівень життєвої енергії різко падає / фото pixabay.com

Проведене у Великобританії дослідження показало, що в середу після обіду жінки схильні мати найгірший вигляд.

На думку вчених, у середу досягає свого піку напруження, що жінки відчувають у зв'язку з бурхливими вихідними й стресом на початку тижня, повідомляє MedikForum.

Читайте такожВідпустка продовжує життя - вчені

Відео дня

У Великобританії у вихідні дні вживають алкоголь 46% жінок. 37% з ні споживають спиртне в такій кількості, що важко працюють у понеділок. В таких умовах організм відчуває стрес, який, розвиваючись, досягає свого максимуму в середу. Обробка токсинів алкоголю і цукру, які були вжиті разом зі спиртним, створюють підвищене навантаження на організм, і до цього додається нестача сну в понеділок. Відбувається накопичувальний ефект, який найбільше дає про себе знати до середи.

Саме в цей день, кажуть фахівці, рівень життєвої енергії різко падає, і у результаті жінки мають стомлений і старший вигляд.

Але чим ближче вихідні, тим кращий настрій, - і ось жінки, отримавши друге дихання, знову старанно наводять лиск і прагнуть бути красивими і сексуальними.

Раніше вчені з Університету штату Огайо з'ясували, скільки відпочинку потрібно людині, щоб прожити нормальне, довге життя.