этот материал доступен на русском

Вчені з'ясували, у якому випадку небезпечно їсти яйця на сніданок

13:00, 17 вересня 2019
Зарубіжні новини
8806 0
Стереотипний сніданок з яйцями - це не просто яйця: у ньому також є продукти з великою кількістю насичених жирів / фото pixabay.com

Фахівці дійшли висновку, що регулярне вживання яєць зовсім не означає, що в організмі людини з'являється надлишок насичених жирів, що провокують проблеми із серцем і судинами, передає Texas Tech Today.

Читайте такожНазвано користь регулярного вживання яєць

Ризик серцево-судинних захворювань збільшується, якщо вранці їсти яйця, приготовані на вершковому маслі, та ще й з беконом. Адже подібний сніданок перенасичений жирами.

"Стереотипний сніданок з яйцями – це не просто яйця: у ньому також є продукти з великою кількістю жирів, такі як шинка або ковбаса. Чи потрібно їх їсти? Ні", - говорять вчені.

При цьому помірне вживання яєць без шкідливих добавок не чинить негативного впливу на роботу серця й судин.

Раніше колишня виконувачка обов'язків глави МОЗ Уляна Супрун пояснила, що означає "збалансоване харчування".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter