Дієтичні потреби чоловіків і жінок розрізняються, оскільки у чоловіків більше м'язової маси, ніж у жінок, а також більш високий рівень метаболізму. При цьому жіночий організм кожен місяць зазнає змін, пов'язаних з циклом, тому їм потрібно більше вітамінів і мінералів. Складаючи раціон варто включати в нього ці чотири продукту.

Читайте такожВчені назвали продукти, які слід вживати курцям

Жирна риба. Для жінок важливо їсти жирну рибу один-два рази на тиждень, оскільки в ній багато заліза і омега-3 жирних кислот.

Відео дня

Молочні продукти. Одна з серйозних проблем зі здоров'ям, з якою стикаються жінки у всьому світі – дефіцит кальцію. Тому їм рекомендовано вживати молочні продукти. Це допоможе підсилити міцність кісток. Крім того, такі продукти як йогурти допомагають поліпшити стан кишечника.

Бобові. Бобові повні важливих сполук, які допомагають скоротити ризик розвитку серйозних захворювань. Крім того, це відмінне джерело білка, яким можна замінити червоне м'ясо.

Помідори. Містять лікопін помідори можуть допомогти в захисті від раку молочної залози. У них також містяться антиоксиданти, які допомагають запобігти окислювальному процесу, що позначається на якості шкіри.