Яйця збільшують метаболізм і підвищують почуття ситості \ pixabay.com

Щоб успішно позбутися підшкірного жиру в районі живота і боків, потрібно слідувати кетогеннії дієті. І ось п'ять ключових її компонентів, що успішно справляються з поставленим завданням.

Читайте такожКето дієта - тижневе меню і рецепти

Авокадо. Цей фрукт насичений здоровими жирами і волокнами, що допомагають сповільнити процеси травлення і забезпечують тривале відчуття ситості. А значить, ви будете вживати менше калорій протягом дня, що призведе до схуднення.

Відео дня

Горіхи. Мигдаль, фісташки та волоські горіхи насичені здоровими жирами, білками і волокнами, також забезпечують почуття ситості, що зменшують голод і допомагають худнути, пише medikforum з посиланням на The Health Site.

Курячі яйця. Багаті білками, амінокислотами і здоровими жирами, містять низьку кількість калорій. Яйця збільшують метаболізм і підвищують почуття ситості. Їжте яйця на сніданок, що захистить від спокуси з'їсти додаткові калорії протягом дня.

Ягоди. Чорниця, малина або полуниця містять низьку кількість калорій, але багато дієтичних волокон, вітаміну С, магнію і вітаміну K. Магній прискорює метаболізм і спалює підшкірний жир.

Темний шоколад. Містить мононенасичені жирні кислоти, які збільшують швидкість метаболізму. А це допомагає спалювати жир і зайві калорії.