За словами активіста, автомобіль поліції пересувався на великій швидкості / фото УНІАН

В Одесі автомобіль патрульної поліції смертельно травмував пішохода.

Як повідомили УНІАН у прес-службі патрульної поліції Одеси, ДТП за участю патрульного автомобіля сталася вночі 19 серпня на автодорозі М-05 «Київ-Одеса».

Читайте такожХарківським стрілком виявився 47-річний безробітний слюсар

Відео дня

За попередніми даними, водій службового автомобіля Mitsubishi під час руху здійснив наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину. Зокрема, несподівано перестрибнувши через бетонну бар'єрну огорожу, чоловік перебігав дорогу у невстановленому місці.

Внаслідок пригоди пішохід від отриманих травм загинув.

Матеріали ДТП оформлено слідчим.

«Обставини пригоди встановлюватимуться під час слідства», - відзначили в прес-службі.

За даними відомого в Одесі активіста Юрія Головчука, ДТП сталося в районі Конюшинового мосту приблизно о 2.00. Активіст зазначає, що автомобіль поліції пересувався на великій швидкості, і від удару тіло відкинуло на велику відстань.

Як повідомляв УНІАН, 19 серпня в Сумах сталося ДТП за участю патрульного автомобіля Toyota Prius і автомобіля Audi.

За інформацією начальника відділу комунікації Головного управління Національної поліції України в Сумській області Ельвіри Бигановой, за попередніми даними, службовий автомобіль патрульних їхав по вул. Петропавлівська за викликом з увімкненими проблисковими маячками і звуковим сигналом, в той же час по вул. Пролетарська їхала Audi. На перехресті вулиць сталося зіткнення. Audi вдарила поліцейський автомобіль в бік, в результаті чого він вилетів на тротуар і перекинувся, збив групу пішоходів.

В результаті ДТП постраждали сім осіб. Бригадами «швидкої допомоги» в Сумську обласну лікарню було доставлено п'ять постраждалих, ще дві людини звернулися за медичною допомогою самостійно.