Молодик, який облив кефіром журналістку, намагався втекти / фото УНІАН

Біля будівлі Міністерства внутрішніх справ України, де проходить акція активістів організації С14, молодик облив кефіром журналістку знімальної групи телеканалу NewsOne і намагався втекти.

Як передає кореспондент УНІАН, одразу після інциденту молодика затримали активісти та поліцейські. Однак потім зчинилась штовханина між поліцейськими та учасниками акції. Окремі активісти стали викрикувати «Не здаємо своїх!».

Журналістку облили кефіром під будівлею МВС / фото УНІАН

Молодик, який облив кефіром журналістку, намагався знову втекти. Однак його та ще двох осіб було затримано правоохоронцями.

Відео дня

Читайте також"Граната заплуталась у занавісках": з'явилися подробиці вибуху у квартирі координатора С14 (фото)

Згодом з’ясувалось, що під час штовханини одному з активістів, який заявив, що не належить до організації С14, порізали руку. Медики Червоного Хреста надають йому допомогу. Активіст представився Борисом Олійником і заявив, що рану йому завдав один з правоохоронців, вдаривши кулаком у рукавиці.

Медики Червоного Хреста надають йому допомогу / фото УНІАН

Як відомо, під МВС кілька десятків мітингувальників зібралися під будівлею міністерства з вимогою розслідувати напади на активістів С14. Останній стався цієї ночі - в Борисполі в оселю Сергія Мазура невідомі кинули гранату. Вибухівкою поцілили в його кімнату, осколки розлетілися на десятки метрів. Самого Мазура вдома не було, постраждав його батько