НП сталася в районі Керченської протоки / фото kerch.fm

Два судна під прапором Танзанії горять у районі Керченської протоки, на одному з них, за попередніми даними, стався вибух.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на прес-службу Росморречфлота.

"Імовірно, стався вибух [на одному з суден]. Потім вогонь перекинувся на інше судно. Підходить рятувальний буксир", - сказав співрозмовник агентства.

Відео дня

Читайте такожВ Індійському океані з борту іноземного судна зник український моряк

У Росморрічфлоті повідомили, що на борту судна "Кандій" знаходилися 17 людей, з них дев'ять - громадяни Туреччини, вісім - громадяни Індії. На борту судна "Маестро" знаходилися 14 осіб, у тому числі сім громадян Туреччини і сім громадян Індії.

фото kerch.fm

Як повідомив ТАСС в понеділок директор "Кримських морських портів" Олексій Волков, подія не впливає на судноплавство по Керч-Єнікальському каналу.

В Морському рятувально-координаційному центрі Новоросійська повідомили, що до порятунку членів команд залучено близько 10 кораблів.

"Рятувальна операція триває. Два пароплава горять, люди у воді. Вісім-десять судів залучено до рятувальної операції. Це якірна стоянка", - сказав співрозмовник агентства.

В Азово-Чорноморській філії Морської рятувальної служби ТАСС пояснили, що йде порятунок людей, постраждалих, за останніми даними, немає.