Внаслідок ДТП патрульну затиснуло між двома машинами / фото прес-служба поліції Києва

У Києві нетверезий заступник голови райдержадміністрації травмував патрульну, яка оформлювала ДТП.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«О 20:36 на лінію 102 надійшло повідомлення, що на Південному мосту в сторону лівого берега сталася ДТП без потерпілих за участю двох машин: «Шкода» наздогнала «Нісан», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожМоторошна аварія у Харкові: прокуратура просить максимального покарання для Зайцевої та Дронова

На місце прибув екіпаж патрульних поліцейських для оформлення автопригоди, який припаркував службовий автомобіль попереду «Нісана». Під час складання матеріалів патрульна перебувала між службовим автомобілем та «Нісаном». У цей момент водій автомобіля «БМВ», рухаючись у напрямку лівого берега, в’їхав у «Шкоду», який у свою чергу вдарився в «Нісан».

Внаслідок цього патрульну затиснуло між двома машинами, вона отримала травму ноги. Окрім того, на погане самопочуття поскаржилися двоє дорослих і неповнолітня дитина, які перебували в салоні «Шкоди». Усім їм надають необхідну медичну допомогу.

Встановлено, що за кермом «БМВ» перебував заступник голови районної у місті Києві державної адміністрації, який має явні ознаки алкогольного сп’яніння.

На місці автопригоди працює група слідчих відділу розслідування дорожньо-транспортних пригод. Проводяться першочергові слідчі дії. Вирішується питання щодо правової кваліфікації події.