На Буковині помер постраждалий у ДТП поліцейський / фото facebook.com/MVS.LVIV

У Чернівецькій області сьогодні вночі помер 24-річний лейтенант поліції Юрій Стратій, який ввечері 24 лютого разом зі своїми колегами потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, дорожньо-транспортна пригода сталася у межах селища Берегомет Вижницького району.

Читайте такожНа Одещині в ДТП потрапило авто патрульної поліції, постраждали двоє правоохоронців

Відео дня

22-річний водій мікроавтобуса на слизькій дорозі не впорався з керуванням і з’їхав на узбіччя. Внаслідок аварії водій та два пасажири, віком 24 і 40 років, отримали травми різного ступеню тяжкості й були доставлені до лікарні. Усі троє є працівниками Вижницького відділення поліції.

Також у поліції повідомили, що 24-річний пасажир мікроавтобуса отримав травми і був доставлений у тяжкому стані до лікарні. Медикам не вдалося його врятувати, поліцейський помер у реанімаційному відділенні лікарні у ніч на 28 лютого.

Стратій служив у поліції з 2012 року. З листопада 2018 року працював інспектором ювенальної превенції у Вижницькому відділенні поліції.

Як повідомляв УНІАН, 26 лютого у Миколаєві автомобіль з військовими врізався у дерево, загинуло двоє людей.