У Львові увечері 14 березня сталася ДТП за участі двох автомобілів і трамвая.

Відео дня

Як повідомив координатор ГО «Варта-1», депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, який виклав у соцмережі світлини з місця аварії, ДТП сталася 14 березня о 18:15, по вул. Стуса - Липова алея  у Львові. Обійшлося без  жертв.

За інформацією видання WN, трамвай без гальм врізався в авто, яке перед тим вдарила вантажівка.

Читайте такожП'яний таксист, якого тричі за вечір зупиняли патрульні в Рівному й відпускали, зрештою потрапив у ДТП (відео)

Як зазначається, на перехресті вулиць Стуса та Липової алеї сталась потрійна ДТП за участі трамвая №4, легковика та вантажівки МАЗ. Внаслідок ДТП рух трамваїв № 4 та 8 був тривалий час заблокований. В автомобілі перебувала дитина. На щастя, обійшлось без жертв.

Вантажівка несподівано зманеврувала наліво, щоб перетнути трамвайну колію і протаранила легковика в правий бік. ДТП сталось на трамвайній колії. Зі слів водія легковика, він згодом побачив, що трамвай зупинився неподалік від місця аварії та висадив пасажирів. Після цього трамвай несподівано почав котитися вниз і врізався в авто. Керманич трамвая потім пояснив, що у вагона відмовили гальма.