Рятувальники загасили пожежу у БЦ на Харківському шосе / ДСНС України

Столичні рятувальники ліквідували пожежу у п’ятиповерховій офісній будівлі за адресою Харківське Шосе 201/203 (Дарницький район, біля станції метро «Бориспільська»).

Читайте такожПід Тернополем рятувальники загасили масштабну пожежу сухої трави (фото)

Як повідомляється на сайті ДСНС України, повідомлення про пожежу надійшло рятувальникам вранці 2 квітня, о 09:15. Вогнеборці, що прибули на місце пригоди, встановили, що пожежа виникла на першому поверсі. Зайнялись матеріали для утеплення будівлі. Вогонь перекинувся на другий поверх, площа пожежі склала 150 квадратних метрів.

Відео дня

До прибуття рятувальників працівники із сусідніх офісів намагались самотужки загасити пожежу. Було госпіталізовано 1 потерпілого з підозрою на отруєння чадним газом, та 2 громадян оглядали працівники швидкої допомоги.

О 10:36 ранку пожежу було ліквідовано. Внаслідок пожежі закопчено стіни та стелю приміщення, вибиті вікна приміщення, пошкоджені меблі та особисті речі.

На місце пожежі працювали 7 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та близько 30 чоловік особового складу Київського гарнізону.

Причина виникнення пожежі з’ясовуються.

Як повідомляє dtp.kiev.ua, горіла будівля бізнес-центру ModnaVilla.

Напередодні у Києві поліція перевіряє інформацію про замінування торгового центру на Майдані Незалежності.