Після вбивства підозрюваний продав автомобіль потерпілої, а її телефон заклав до ломбарду / фото УНІАН

У Новомосковську Дніпропетровської області затримано чоловіка, який під час сварки задушив свою 33-річну співмешканку і втопив її тіло в озері.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в області, злочин стався минулого місяця, і з 8 червня жінку розшукували як безвісти зниклу.

«В ході розшукових заходів поліцейські встановили, що до вбивства причетний її співмешканець – раніше судимий 33-річний місцевий житель. Після скоєння злочину він втік з міста та переховувався в обласному центрі. Поліцейські затримали підозрюваного та з’ясували, що він задушив жінку під час сварки. Потім вивіз тіло до водойми, прив’язав до нього бетонні блоки та втопив на середині озера», - йдеться в повідомленні.

Наступного дня він продав автомобіль потерпілої, а її телефон заклав до ломбарду.

14 липня із залученням водолазів тіло померлої було виявлено у водоймі на околиці Новомосковська.

Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 КПК України. За даним фактом слідчим відділом Новомосковської поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.