Патрульних викликав перехожий, який побачив на вулиці хлопчика з ножем / фото патрульна поліція Дніпропетровської області

У Дніпрі 2-річний хлопчик без супроводу дорослих учора ввечері ходив проспектом Пушкіна з ножем.

Як повідомили УНІАН в прес-службі патрульної поліції Дніпропетровської області, про даний факт на спецлінію «102» зателефонував небайдужий громадянин.

«Патрульні одразу прибули на місце події і зустрілися із заявником. З ним був маленький хлопчик босоніж. Чоловік розповів, що малюк ходив проспектом без батьків, а в руках тримав ножа. Громадянин забрав у дитини ніж та викликав поліцію, аби знайти його батьків», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Зазначається, що поліцейські взяли дитину до службового автомобіля, стали опитувати людей, які вказали, де, ймовірно, проживає мати малюка. Її знайшли в одному з будинків на вулиці Надії Олексієнко.

Через невиконання батьківських обов'язків на матір дитини складено адмінпротокол / фото патрульна поліція Дніпропетровської області

Жінка мала ознаки алкогольного сп’яніння. Вона пояснила, що прийшла з дня народження, де її малюк – не знала. Охоронці порядку запросили матір з дитиною до Чечелівського райвідділу поліції та передали їх співробітникам ювенальної превенції.

На матір, яка наражала свого сина на небезпеку та залишила його без нагляду, складено протокол за ст. 184 КУпАП (невиконання батьківських обов'язків).