Скоївши вбивство, чоловік переховувався, зрештою його таки затримали / фото УНІАН

У селі Росоша Теплицького району Вінницької області через побутову сварку чоловік металевим прутом убив рідну сестру.

Про це повідомляє прес-служба обласної поліції. 

Читайте такожУ Кривому Розі знайшли тіло ветерана АТО з відрізаною головою (фото 18+)

Відео дня

Зазначається, що вбивство сталося 22 серпня, а в поліцію про це повідомили лише пізно ввечері 24 серпня. Тіло 33-річної жінки з ознаками насильницької смерті виявили в її власному помешканні. 

Опитавши сусідів загиблої, підозри поліцейських щодо причетності до вбивства жінки впали на її 29-річного рідного брата, який мешкав разом із нею. Затримали підозрюваного оперативники у полі в смт Теплик, де він переховувався. 

З’ясувалось, що під час розпиття спиртних напоїв між братом та сестрою виник побутовий конфлікт, під час якого чоловік схопив металевий прут і вдарив ним сестру. Травма черевної порожнини виявилась несумісною із життям. Жінка померла на місці події. 

Чоловіка затримали за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), за що передбачено покарання до 15 років позбавлення волі. 

Як повідомляв УНІАН, на Рівненщині 23 серпня жінка, яка перебуває на психіатричному обліку, задушила чоловіка потім відрізала голову і намагалася розчленувати тіло.