Під Києвом водій вантажівки спровокував масштабну ДТП / фото Владислав Кузнєцов / Інформатор

У п'ятницю, 6 вересня, під Києвом на Одеській трасі зіткнулися фура, спринтер, "Газель" та два легковики.

Читайте такожНа Львівщині у ДТП потрапив автобус з дитячим танцювальним колективом: є загиблі та постраждалі (фото, відео)

Винуватцем масштабної аварії став водій вантажного авто, який повідомив, що поплутав педалі газу і гальма, повідомляє "Інформатор".

Інцидент стався близько 22:20. За словами одного з учасників аварії, всі машини стояли на світлофорі поряд з поворотом на Чабани у напрямку до Києва. Як тільки загорівся "зелений" вони рушили і фура моментально влетіла у Opel, який від удару "наздогнав" спринтер. Вантажне авто, в свою чергу, врізалося в "Газель", яка зачепила "Жигулі". Найбільше постраждав Opel і його водій, якого госпіталізували з травмою ключиці і струсом мозку.

фото Владислав Кузнєцов / Інформатор

Власник «Жигулів» першим покинув місце аварії, оскільки його машина відбулася подряпинами. Чоловік, який був за кермом фури, відмовився говорити з журналістами. Але інші учасники ДТП повідомили, що водій вантажного авто аргументував те, що трапилося, тим, що переплутав педалі і вже не міг уникнути зіткнення.

Автомобілі зайняли всі смуги руху, але проїхати можна було без будь-яких складнощів. На місці працювали медики, патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. Деталі того, що сталося, встановлюються.

Як повідомляв УНІАН, 5 вересня під Львовом автомобілі розбило вщент в страшному смертельному ДТП.