Зловмисника зафіксували камери спостереження / фото: ГУНП Тернопільської області

Поліція обіцяє винагороду тим, хто впізнає і повідомить про особу, яку підозрюють у закладенні вибухівки на подвір’ї ректора Тернопільського національного економічного університету Андрія Крисоватого.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, після перегляду камер спостереження було помічено підозрюваного у замаху на вбивство.

Правоохоронці вказують, що на вигляд йому18-25 років, зріст – 160-170 см.

Поліцейські закликають усіх, хто впізнає особу на відео, чи знає про її місце знаходження, телефонувати за номером у Тернополі (0352) 27-12-58 або на лінію 102.

Також правоохоронці просять відгукнутися тих, хто в проміжок часу з 1.30 до 3.00 4 вересня перебував поблизу місця скоєння злочину, а саме у селі Петриків чи мікрорайоні «Дружба» обласного центру, а також хто проїжджав у цей час на автомобілі з реєстратором вул. Будного.

«Правоохоронці гарантують анонімність та грошову винагороду за інформацію, яка становитиме оперативний інтерес», – йдеться в офіційному повідомленні ГУНП області.

Як повідомляв УНІАН, 4 вересня у селі Петриків Тернопільського району на подвір’ї ректора ТНЕУ спрацював саморобний вибуховий пристрій. Від вибуху поранень зазнав господар та його дружина.

За даним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15 ч. 1 ст. 115 ККУ (замах на вбивство).