Пожежа почалася із займання сухої трави / фото: Микола Чечоткін/Facebook

Близько 17:00 середи, 11 вересня, на околиці села Любимівка Вишгородського району під Києвом почала горіти суха трава. Протягом півтори години згоріли три житлові будинки, три сараї та автомобіль.

Читайте такожПожежу на території арсеналу поблизу Калинівки ліквідовано

Про це повідомляє Державна служба з питань надзвичайних ситуацій.

Відео дня

Жертв та постраждалих немає внаслідок інциденту немає.

"Разом зі сміттям люди ледь не спалили населений пункт. На фото - наслідки такого кричущого недбальства, безвідповідальності та безкарності. Слава Богу - жертв та постраждалих немає. Етика державного службовця не дозволяє мені висловити свої думки тими словами, які найкраще описали б те, як у пожежонебезпечний період люди здогадалися господарювати випалюванням сміття", - зазначив керівник ДСНС Микола Чечоткін на своїй сторінці у Facebook.

фото: Микола Чечоткін/Facebook
фото: Микола Чечоткін/Facebook
фото: Микола Чечоткін/Facebook
фото: Микола Чечоткін/Facebook

 Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 11 вересня, у Міноборони заявили, що через горіння сухої трави на ділянці підриву нерозірваних боєприпасів, прилеглій до арсеналу Міністерства оборони України у Калинівці, здетонували шість боєприпасів. В результаті події ніхто не постраждав.

***26 вересня 2017 року в Калинівці на території в/ч 1119 сталися вибухи, які спричинили руйнування житлових будинків у прилеглому селі Павлівка та численні руйнування у Калинівському та Вінницькому районах.