Чоловік напав на дружину в ліфті і завдав 9 ножових поранень / фото mukachevo.net

В Одеській області під час спроби перетнути державний кордон затримано чоловіка, підозрюваного в замаху на умисне вбивство своєї дружини.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Нацполіціі в Одеській області, НП сталася 11 вересня в Київському районі Одеси.

«43-річна жінка вирішила розлучитися з чоловіком і на деякий час поселилася у родички. Той, дізнавшись, де живе дружина, приїхав за адресою і дочекався її в під'їзді. Між подружжям виник конфлікт, в ході якого зловмисник завдав кілька ударів ножем у живіт, груди, обличчя і втік», - повідомили в главку.

Відео дня

На крики з квартири вибігла родичка. Побачивши, що відбувається, вона подзвонила в «швидку допомогу» і поліцію. Постраждалу госпіталізували, зараз його стан лікарі визначають як дуже тяжкий.

Читайте такожВ Польщі чоловік застрелив українку за відмову зустрічатися, втік до Німеччини та загинув у стрілянині з поліцією

Орієнтування на зловмисника було розіслано всім правоохоронним підрозділам регіону. Спільно з прикордонниками поліцейські затримали 55-річного підозрюваного на кордоні з Молдовою, коли той намагався покинути країну.

За даним фактом проводиться досудове розслідування по ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Фігуранта затримано в порядку ст. 208 КПК України. Слідство триває.

Як повідомила УНІАН дочка потерпілої - Софія, між її матір'ю - Тетяною Бурчановою і батьком - уродженцем Іраку, який є громадянином України (близько 20 років живе в Україні) були складні стосунки.

«Батько жорстоко ставився до мами і до своїх дітей ... Постійно з його боку чинилося психологічне та фізичне насильство», - сказала дочка потерпілої.

За її словами, мати намагалася сховатися, але вчора батько вистежив жінку в багатоповерховому будинку на вулиці Вільямса, де та тимчасово проживала. Він накинувся на дружину в ліфті і завдав 9 ножових поранень. Зараз потерпіла, за даними родичів, у критичному стані.

Як повідомили УНІАН родичі потерпілої, підозрюваний Гелан Фейсал Хазаль під час нападу був зі своїм сином від першого шлюбу. Потерпіла в результаті поранення втратила багато крові.

Родичі побоюються, що зловмисник, який не раз відмовлявся дати розлучення дружині, спробує «відкупитися і вийти на свободу».