Чоловіка заарештували без права внесення застави / facebook.com/mvs.gov.ua

У Полтаві обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці без права внесення застави колишньому поліцейському, який 29 вересня у стані алкогольного сп’яніння завдав тілесних ушкоджень перехожим.

Як повідомляє прес-служба Держаного бюро розслідувань, відповідне рішення сьогодні прийняв Октябрський районний суд Полтави.

Читайте такожВ Одесі чоловік спалив у будинку колишню дружину та намагався втекти на Донбас (відео)

Відео дня

«Колишньому сержанту поліції, який 29 вересня під час резонансної бійки в Полтаві наніс потерпілим тілесні ушкодження, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави строком на 60 днів», - йдеться у повідомленні.

У ДБР додали, що на даний час вирішується питання щодо кваліфікації дій іншого учасника бійки — сина правоохоронця.

Як повідомляв УНІАН, 29 вересня у Полтаві двоє чоловіків у стані алкогольного сп’яніння, один з яких був працівником поліції, напали на студентів. У результаті 17-річному хлопцю спричинені тілесні ушкодження. Юнака доставили до лікарні та прооперували з видаленням селезінки. Крім цього, тілесні ушкодження спричинені іншим громадянам, які намагалися заступитися за студентів.

1 жовтня правоохоронця було звільнено зі служби в поліції. Йому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.