Інцидент стався близько опівночі неподалік села Карпилівка / facebook.com/mvs.gov.ua

На Волині внаслідок бійки із застосуванням вогнепальної зброї госпіталізовано двох патрульних поліцейських та двох місцевих жителів.

Як повідомили УНІАН у секторі комунікації Головного управління Національної поліції у Волинській області, учора, 11 вересня, п’ятеро жителів Ківерцівського району вчинили бійку із працівниками сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського відділу поліції.

Інцидент стався близько опівночі під час здійснення патрулювання Ківерцівського району, неподалік села Карпилівка.

Відео дня

Читайте такожУ Запоріжжі дівчатка-підлітки жорстоко били одна одну на очах в однолітків (відео, 18+)

За даними відомства, за порушення Правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль Fiat Scudo. Водій автомобіля, 46-річний житель села Карпилівка, відмовився виконувати законні вимоги поліцейських – надати документи на автомобіль. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

«На допомогу водію-правопорушнику приїхало ще п’ятеро чоловік, які почали бійку із поліцейськими. Під час бійки правопорушники зірвали із поліцейського боді-камеру. У відповідності до ст. 46 Закону України «Про Національну поліцію» поліцейський застосував табельну вогнепальну зброю», - додали в поліції.

В результаті інциденту водій автомобіля Fiat Scudo та 24-річний житель села Карпилівка із вогнепальними пораненнями госпіталізовані. Наразі їх життю та здоров’ю загрози немає. Двоє поліцейських із тілесними ушкодженнями також потрапили до лікарні.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає до п’яти років позбавлення волі.

За цим фактом кримінальне провадження за ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України розпочали також співробітники Державного бюро розслідувань.