Нещасний випадок стався на території дитсадка під час гри дітей у хованки / фото ГУ НП в Тернопільській області

На Тернопільщині з опіками госпіталізовано 12-річного хлопчика, якого вдарило струмом у трансформаторній будці на території дитячого садка.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, інцидент трапився учора, 20 жовтня, в селі Ілавче Теребовлянського району.

Зазначається, що на території дитячого садка троє хлопчиків гралися у хованки.

Відео дня

«Один із них заховався у трансформаторній будці, випадково доторкнувся до обладнання, внаслідок чого його вдарило струмом. На крик прибігли товариші. Вони й витягнули його з приміщення, покликали на допомогу батьків та викликали «швидку». Медики госпіталізували дитину з опіками колін та плечей», - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що електропідстанція належить місцевому РЕМу. Чому приміщення з небезпечним обладнанням було відчинене, зараз з’ясовують правоохоронці.

Правоохоронці з’ясовують, чому приміщення з небезпечним обладнанням було відчинене / фото ГУ НП в Тернопільській області

Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) ККУ.