На місці інциденту були чутні постріли / фото: "Інформатор"

У п'ятницю, 22 листопада, чоловік на Lexus протаранив десять автомобілів і приїхав під прохідну Управління патрульної поліції.

Про це повідомляє «Інформатор».

Читайте такожУ Києві водійка Cherry влетіла у вантажівку і спровокувала пожежу при спробі втекти від поліції (фото, відео)

Інцидент стався близько 16:40 на вулиці Троїцькій. Чоловік нібито намагався втекти від співробітників відділу по боротьбі з економічними злочинами СБУ і влаштував масову ДТП, протаранивши понад 10 автомобілів. На місці також були чутні постріли.

У мережі з'явилася інформація про те, що за кермом автомобіля перебував Антон - син екс-СБУшника часів Віктора Януковича Віталія Криворучка. За даними «Інформатора», ця інформація виявилася неправдивою.

За їх даними, за кермом Lexus з номером КЕ 8888 СС перебував Володимир Цебро, який нібито займається схемами з переводу грошей в готівку. Також повідомляється, що в салоні автомобіля нібито знаходилося понад 2 мільйони гривень.

«В операції по затриманню злочинця активну участь брав Антон Криворучко, діючий співробітник СБУ. При цьому сам затриманий не є ані співробітником СБУ, ані родичем Криворучка», - повідомив прес-офіцер СБУ в коментарі новинному агентству.

 

Як повідомляв УНІАН, у Дніпрі затримали помічника начальника поліції в Запорізькій області, який скоїв потрійну дорожньо-транспортну пригоду та втік.