На задньому сидінні знаходився син депутата Олександр / фото kiev.informator.ua

Син депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва загинув від влучання кулі в голову під час обстрілу автомобіля Range Rover.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на власні джерела, Соболєв розповів поліцейським, що він від'їхав від ресторану "Маріо" зі своєю родиною й зупинився на світлофорі. У цей момент він почув постріл і відразу почала кричати його дружина. На задньому сидінні знаходився син депутата Олександр.

Чоловік вибіг з дитиною на руках з машини і кричав про допомогу. На місце приїхали медики, вони завантажили малюка з вогнепальним пораненням голови в "швидку", але він помер по дорозі в лікарню.

Читайте такожОбстріл Range Rover з дитиною у Києві: невідомий планував вбити депутата

"Соболєв переконував поліцейських, що букет квітів з'явився біля місця події відразу ж після пострілу", - пише "Інформатор".

Як повідомляв УНІАН, у неділю, 1 грудня, в центрі Києва невідомі відкрили вогонь по автомобілю Range Rover чорного кольору, в салоні якого перебувала дитина. Від отриманих травм дитина померла.

За інформацією поліції, зловмисник стріляв у Соболєва, проте куля влучила в трирічного хлопчика, який також перебував у салоні авто. Від отриманого вогнепального поранення дитина померла в кареті "швидкої" по дорозі до лікарні.

У столиці проводиться спецоперація з розшуку зловмисника. Відкрито кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України.