Пологи у жінки приняли лікар та водій "швидкої" / dpchas.com.ua

У Херсонській області 33-річна мешканка села Семихатки Генічеського району Олена Молотова народила восьму дитину в екстремальних умовах, бо автомобіль «швидкої допомоги» застряг у полі.

Про це пише Херсон типовий.

Читайте такожЖінка, яка народила дитину на зупинці в Полтаві, відмовилася від неї«Машина «швидкої допомоги», яка приїхала на виклик, дісталася до місця призначення без особливих проблем. А потім водій вирішив розвернутися, й автомобіль намертво застряг в городі. Однак дівчинка не стала чекати, поки машину «швидкої» витягнуть з полону, і вирішила з'явитися на світ прямо в кабіні», – наголошується в повідомленні.

Відео дня

Як розповів завідувач Генічеської станції екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Валерій Дронов, лікар «швидкої» Геннадій Петровський і водій Олексій Пікулін прийняли пологи в екстремальних умовах і впоралися на відмінно.

Поки вони займалися породіллею і новонародженою дівчинкою, сусіди Молотових прибігли на допомогу і виштовхали автомобіль «швидкої» з болота.

Зазначається, що в Олени Молотової народилася здорова дівчинка, вагою 2 кг 900 г. Після того, як автомобіль «швидкої допомоги» визволили з полону, новонароджену і її маму доставили у лікарню.

Раніше УНІАН повідомляв, як у 2017 році українські військові медики на «лінії вогню» прийняли важкі пологи.