"Лоща" затримали у Білій Церкві / Фото: Нацполіція

У Київській області правоохоронці затримали кримінального злодія на прізвисько "Лощ", якого розшукували упродовж двох років, підозрюючи у хуліганстві.

Про це повідомляє прес-служба обласного управління Національної поліції.

Затриманий - 47-річний уродженець Караглика, який неодноразово відбував покарання у місцях позбавлення волі та мав вплив у кримінальному світі. 

Відео дня

"Так, у 2017 році в місті Кагарлик сталося вбивство учасника антитерористичної операції на сході країни. Нападника, який  наніс смертельні ножові поранення, поліція затримала одразу. Кримінальне провадження з обвинувальним вироком вже направлено до суду. Його поплічнику, який був організатором цього нападу, вдалося втекти. Працівники Кагарлицького відділення поліції оголосили його в розшук і продовжували його пошуки", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожУ Дніпрі на Різдво пограбували дитсадок: вкрали дитячу їжу й лампочки

У поліції зазначають, що під час перебування у розшуку чоловік вів конспіративний спосіб життя, постійно переховуючись. "Однак весь цей час  він примудрявся тримати у страху жителів району і "кришувати" гральний бізнес", - додали правоохоронці.

Зловмисника затримали у Білій Церкві після отримання відповідної оперативної інформації. Наразі йому мають намір оголосити підозру та обрати в суді міру запобіжного заходу.

Як повідомляв УНІАН, у Тернополі злодія-рецидивіста зловили на крадіжці презервативів в аптеці.