Загиблим імовірно є колишній військовий 95-ї бригади / facebook.com/kovalchukgalya

У Житомирі вчора, 6 березня, у під'їзді багатоповерхівки знайшли застреленим колишнього військового 95-ї бригади Олега Котенка.

Як інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Житомирській області, 6 березня до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка з вогнепальним пораненням в під’їзді одного з будинків обласного центру. На місці події працювали поліцейські.

Читайте такожУ маршрутці "Київ-Бровари" чоловік побив поліцейську після невдалого флірту

Відео дня

Зазначається, що за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. 

Встановлено, що загиблий приватний підприємець, 1973 року народження. Поряд з тілом знаходилась зареєстрована зброя, власником якої був загиблий.

Працівники слідчо-оперативних груп Житомирського відділу поліції та Головного управління Нацполіції в області, які виїхали на місце події, провели ретельний огляд та інші слідчі дії,  а також вилучили зброю.

Попередньо, усі обставини, зафіксовані у ході першочергових заходів, свідчать про самогубство чоловіка.

Як стало відомо кореспонденту УНІАН із соціальних мереж, загиблим є колишній військовий 95-ї бригади, підприємець і волонтер Олег Котенко.

«Людина. Розвідник. Волонтер. Будівельник. Друг, якого сьогодні не стало. Ти безмежно хоробрий, сильний і чесний. Нічого собі, усе людям. Ти безмежно любив свою родину, своїх дівчаток і роботу, від якої горіли очі. Ти надихав і завжди мав мільйони планів і задумів Нема слів. Все. У випадковості не вірю, не вірю. Біда», – написала у  Facebook  місцева журналістка Галина Ковальчук.

Як повідомляв УНІАН, неподалік національного музею імені Яворницького (Дніпро) вночі у роковини розстрілів на Майдані невідомі розбили автомобіль, який був експонатом вуличної експозиції музею АТО.