У Харкові зранку сталася аварія / Фото: Нацполіція

У Харкові сьогодні вранці сталася ДТП з постраждалими.

Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

За попередніми даними, на Московському проспекті в крайньому правому ряду рухався автомобіль "ВАЗ" під керуванням 69-річного водія. Позаду нього в середній смузі руху їхав автомобіль Opel під керуванням 22-річного чоловіка.

Відео дня

"Коли вказані транспортні засоби майже порівнялися, водій автомобіля "ВАЗ" почав об’їжджати припаркований вантажний автомобіль Volvo з напівпричепом. В результаті маневру сталося зіткнення вказаних автомобілів. Легковик "ВАЗ" відкинуло під вантажівку", - йдеться у повідомленні.

Постраждали п'ятеро людей та кілька автомобілів / Фото: Нацполіція

Від удару Opel відкинуло на ліву частину проїзної частини, де він скоїв наїзд на паркан, після чого авто відкинуло на ліве узбіччя. Крім того, у лівому ряду для руху їхав автомобіль Peugeot, в який потрапили уламки забору.

"В результаті ДТП 22-річного водія автомобіля Opel та ще трьох його пасажирів:  22 та 19-річних чоловіків та 35-річну жінку, доставили з травмами різного ступеню до лікарні. Водій автомобіля "ВАЗ" також отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні", - розповіли правоохоронці.

Розпочато кримінальне провадження / Фото: Нацполіція

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Обставини аварії встановлюються.

Як повідомляв УНІАН, раніше внаслідок ДТП у Сумській області загинули троє людей.