Інцидент стався сьогодні вночі / фото: ДСНС

В Харкові мікроавтобус у вогні в’їхав у адміністративний будинок.

Про це повідомляє ДСНС Харківської області.

У середу, 22 квітня, о 02:58 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу, що сталася біля адміністративного будинку на проспекті Перемоги, 67 В у Харкові. Займання виникло у мікроавтобусі Volkswagen Transporter, що стояв поруч з будівлею. Під час пожежі авто зрушило з місця і в`їхало у фасад цієї будівлі. Вогонь від мікроавтобуса перекинувся на оздоблення фасаду.

Відео дня
фото: ДСНС

На момент прибуття рятувальників загальна площа пожежі складала близько 10 кв. м. Вогнеборці негайно приступили до гасіння пожежі. Її локалізація відбулась о 03:23, ліквідація – о 03:50. Окрім оздоблення фасаду і внутрішніх приміщень будівлі, а також  самого мікроавтобуса, ушкодження отримав ще й автомобіль «Geely», у якого оплавились задні ліхтарі.

За попередніми даними причиною пожежі є занесення відкритого джерела запалювання з зовні. За даним фактом проводяться відповідні слідчі дії правоохоронними органами.

фото: ДСНС

Як повідомляв УНІАН, у Харкові на перехресті проспекту Ландау і вулиці Киргизькій сталася аварія, в результаті якої загинули двоє людей.