Фото УНИАН

Як повідомили в прес-службі ГУ Національної поліції в Запорізькій області, увечері 21 липня в реанімації обласної лікарні від важких травм, отриманих у результаті ДТП, помер 24-річний капрал поліцейської роти ДПС Іван Сингаївський.

Читайте такожУ Чернівцях 4 патрульних відсторонили через погоню, в якій загинув мотоцикліст

«Аварія сталася пізно ввечері 18 липня під Мелітополем. Водій автомобіля Daewoo Sens, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, виїхав на зустрічну смугу і врізався в поліцейський автомобіль «ВАЗ 21099». В результаті зіткнення поліцейський роти дорожньо–патрульної служби Іван Сингаївський дістав важкі травми. Кілька днів за його життя боролися медики, проте врятувати поліцейського не вдалося», - зазначили в прес-службі.

Відео дня

За фактом події ведеться розслідування.

Колектив ГУ Національної поліції України в Запорізькій області висловив співчуття рідним і близьким свого колеги, який постраждав під час виконання службових обов'язків.

Як повідомляв УНІАН, 18 липня у Запорізькій області автомобіль Daewoo Sens, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся зі службовим автомобілем «ВАЗ-21099» під керуванням поліцейського роти ДПС.

У результаті ДТП до Якимівської центральної лікарні було доставлено водіїв обох автомобілів. Поліцейський перебував у тяжкому стані. Було встановлено, що водій автомобіля Daewoo Sens - житель Мелітополя, 1988 р. н. - перебував у стані алкогольного сп'яніння.