Наразі триває розслідування щодо наявності у зазначеного громадянина посвідчення співробітника ГУР МО України / mil.gov.ua

Затриманий у Києві громадянин з посвідченням співробітника ГУР МО України звільнений з військової служби ще навесні 2017 року. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Затриманий у Києві працівниками правоохоронних органів громадянин Конотопенко О.В. проходив службу у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України. Навесні 2017 року він був звільнений з військової служби", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожУ Києві п'яна компанія влаштувала стрілянину з автомобіля

Відео дня

Зазначається, що наразі триває розслідування щодо наявності у зазначеного громадянина посвідчення співробітника ГУР МО України. Попередні версії – недбалість посадових осіб щодо вилучення посвідчення під час звільнення або підробка.

Як повідомляв УНІАН, п'яний полковник розвідки влаштував стрілянину на Оболоні в Києві. Побачивши правоохоронців, чоловік викинув зброю і спробував втекти, але його затримали. Тоді він пред'явив посвідчення полковника і спробував "зам'яти" справу.