У ніч на 24 липня в Києві затримано нетверезого співробітника УДО, який намагався втекти від поліції, а потім "вирішити питання" без складання протоколу про адмінпорушення.

Про це йдеться на сторінці спільноти "Киев оперативный" у Facebook.

Читайте такожУ Львові вночі нетверезий чоловік влаштував стрілянину (фото)

В дописі йдеться, що 24 липня на вул. Малиновського на Оболоні патрульні поліцейські зупиняли автомобіль "Skoda". Водій проігнорував вимогу поліцейських та намагався втекти. Почалося переслідування. Порушник заїхав у двір біля Оболонського управління поліції. Водій вийшов з авто і намагався "вирішити питання". При цьому він показав їм посвідчення співробітника Управління держохорони на ім'я капітана УДО Сергія Подолянка. Пройти тест на алкоголь на місці або у лікарні порушник відмовився.

Разом з тим у прес-службі патрульної поліції Києва УНІАН підтвердили, що затримання співробітника УДО мало місце, і що він відмовився проходити перевірку на алкоголь. Щодо порушника було складено протокол за ст. 130 Кодексу про адміністративні порушення. Подальшу долю порушника вирішуватиме суд.

Раніше УНІАН повідомляв, що п'яний полковник Конотопенко, який влаштував стрілянину у Києві, виявився власником колекції посвідчень різних силових структур.