Правоохоронці намагаються затримати автомобіль Audi А4 сріблястого кольору / УНІАН

У Києві на бульварі Лесі Українки, 24, озброєні злочинці скоїли пограбування двох чоловіків, які збиралися обміняти 5 мільйонів гривень в пункті обміну валют. Введено план "Перехоплення" щодо затримання автомобіля Audi А4 сріблястого кольору, в якому зникли зловмисники. Про це в ефірі "112 Україна" повідомив Андрій Дуброва, начальник Печерського управління Нацполіції Києва.

Читайте такожВ Одесі троє озброєних чоловіків влаштували стрілянину біля банку і відібрали у підприємця сумку з грошима (відео)

"Два чоловіки намагалися обміняти кошти на суму 5 млн грн., під час операції на них було скоєно розбійний напад. Три людини зі зброєю, заволоділи їхніми коштами. У лікарню вони (потерпілі, - ред.) не зверталися, наявних тілесних пошкоджень не мають. Звідки у них ці гроші, встановлюємо. Заяву вони подали через півтори години після скоєння даного злочину", - повідомив Дуброва.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, у центрі Києва невідомі в масках викрали у чоловіка сумку з 2 мільйонами гривень. Потерпілий повідомив, що коли він перебував у своєму автомобілі, до нього підбігли троє невідомих у масках та забрали сумку з грошима.