У Кіровоградській області зіткнулися маршрутка та бус, є жертви / фото t.me/dsns_telegram

У Кіровоградській області у неділю вдень, 16 липня, зіткнулися пасажирський мікроавтобус, який виконував рейс за маршрутом Київ - Кривий Ріг, та цивільний вантажний бус.

Унаслідок аварії загинула одна особа, а ще одна людина померла дорогою до медзакладу, йдеться на сторінці ДСНС України у Telegram. За даними рятувальників, смертельна ДТП сьогодні трапилася біля села Братолюбівка на трасі Н-23 Кропивницький - Кривий Ріг. Рятувальники дізналися про аварію о 13:50.

"…17 людей оглядають лікарі, щоб встановити ступінь тілесних ушкоджень… Рятувальники деблокували трьох осіб. Врятованих передали медикам швидкої допомоги", - зазначили у ДСНС.

Відео дня

Цікаві новини України - сьогодні це варто прочитати

15 липня повідомлялося, що вранці на трасі Одеса - Рені, між селами Підгірне та Карналіївка Одеської області, зіткнулися вантажний автомобіль та позашляховик. Унаслідок аварії загинули чотири особи.

Позашляховик нагадував сплющену консервну банку, а вантажівка перевернулася. Загинула родина з Ізмаїльського району: жінка, 1983 року народження, її чоловік, 1985 р.н., їхня донька, 2016 р.н., а також бабуся, 1965 р.н. Водій вантажівки був тверезий. Унаслідок ДТП він отримав тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Вас також можуть зацікавити новини: