Кілійський ліцей - з'явилися моторошні деталі принижень з боку вчителя / REUTERS

Родина учня Кілійського ліцею на Одещині, який днями намагався перерізати собі горло під час уроку хімії, розповіла журналістам деталі принижень з боку вчителя.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Читайте такожРосіянин намагався у дитячих іграшках ввезти зброю в Україну й потрапив за ґрати (фото)

Відео дня

При цьому у самій школі та в управлінні освіти від розширених коментарів утримуються. Водночас у сім’ї кажуть, що образи з боку педагога накопичувалися 2 роки: вчитель висміював хлопця, якому не вдавався предмет.

«Говорив, що тобі в 10-й клас не потрібно йти, що ось такий ти дурний, тупий, навіщо ти взагалі заходиш до класу, якщо нічого не розумієш. Брат говорив, я сидів і кожного разу знав, що він зараз звернеться до мене і в мене кожного разу щось всередині підстрибувало», — розповіла сестра учня Олеся Альтер.

Матір неодноразово скаржилась адміністрації закладу на поведінку вчителя, але в школі відповідають, що жодних нарікань не було.

Як встановили журналісти, вчитель так поводився не тільки з одним потерпілим, були й інші учні.

Що відомо про справу

  • Інцидент стався у ліцеї №3 міста Кілія Одеської області 30 вересня. Десятикласник відпросився з уроку, вийшов в коридор третього поверху, сів на лавочку і полоснув себе ножем по горлу. Йому надали першу допомогу й госпіталізували.
  • За попередньою інформацією, причиною такого вчинку неповнолітнього стало упереджене ставлення до нього з боку педагога.
  • Наразі ця інформація, а також інші версії того, що відбулося, перевіряються поліцією, опитуються вчителі та однокласники постраждалого.