Миколаївські копи потрапили на відео під час інтиму в басейні: йде розслідування / фото УНІАН

Миколаївська поліція проводить службове розслідування через ролик в соцмережах, що демонструє "аморальну поведінку" поліцейських.

Про це повідомили у прес-службі ГУНП Миколаївської області.

На відео, що потрапило в мережу, можна побачити чоловіка та жінку у відкритому басейні, що займаються коханням. Присутніми були чимало свідків, які й зафільмували все, що відбувається. 

Відео дня

В поліції повідомили, що це сталося, коли поліцейські (за повідомленнями в соцмережах - начальник управління та його підлегла) перебували поза службою. Утім попри це на час розслідування їх відсторонили від виконання службових обов’язків.

"Попри те, що подія сталася, коли поліцейські перебували поза службою, їх відсторонено від виконання службових обов’язків. Як тільки у соціальних мережах була поширена інформація щодо аморальної поведінки працівників поліції, керівництво обласного управління призначило за цим фактом службове розслідування. За його результатами керівництво ГУНП в Миколаївській області прийматиме рішення про притягнення правоохоронців до відповідальності", - наголосили в поліції.

Як повідомляв УНІАН, в Одесі чоловік та жінка вдалися до "непристойного дійства" в одному з закладів відпочинку. Їх зняли на відео, на якому можна побачити парочку, що займається оральним сексом. При цьому чоловік курить кальян, а жінка стоїть перед ним на колінах.

Їм видали повістки до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Після цього стало відомо, що за фактом прилюдного заняття сексом іноземця і дівчини на території пляжного комплексу Public Beach, розташованого на узбережжі, в районі Великого Фонтану, розпочато розслідування

Київський районний суд Одеси відправив під домашній арешт скандальну пару.

Вас також можуть зацікавити новини: