Підозрюваний під вартою, йому свтить тривалий строк у в'язниці / фото facebook.com/UA.ZakarpattyaPolice

У Закарпатські області чоловік підпалив 10-річного сина своєї співмешканки. Хлопчик помер у лікарні. Про це повідомляє обласне управління поліції

Подія сталася увечері 13 травня. До лікарні було доставлено 10-річного мешканця села Серне Берегівського району. За даними лікарів, хлопчик мав близько 80% опіків тіла. Впродовж кількох наступних днів медики намагалися врятувати життя дитини, травми виявилися несумісними із життям.

Як пояснили поліцейським рідні хлопчика, під час спалювання трави дитина випадково пролила на себе легкозаймисту речовину, що буцімто і призвело до трагічних наслідків. Перевіряючи обставини події, поліцейські дійшли висновку, що це не був нещасний випадок.

Відео дня

"Зʼясувалося, що до події причетний 33-річний співмешканець матері потерпілого хлопчика. Встановлено, що умисний підпал одягу на дитині вчинив саме він. Це сталося після того, як між дорослим та дитиною виникла сварка", – кажуть у поліції. 

На підставі зібраних доказів правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого. Наразі чоловіка заарештовано без можливості внесення застави. Вказана стаття передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Інші кримінальні новини України

Як писав УНІАН, в Україні стався новий напад на працівника ТЦК. У місті Синельникове Дніпропетровської області цивільний громадянин із застосуванням ножа вчинив напад на військовослужбовця.

Також ми розповідали, що в Одесі жінка заради лайків всю ніч знущалася з 2-річної дитини у прямому ефірі. Родичка "пригощала" малечу пивом, лаяла та шарпала на камеру. За справу взялася поліція.

Вас також можуть зацікавити новини: