Потерпілий зник у травні 2020 року / Ілюстрація REUTERS

Закарпатська обласна прокуратура направила до суду справу за звинуваченням двох чоловіків у причетності до зникнення 30-річного мешканця міста Виноградів.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Закарпатської обласної прокуратури.

Читайте такожУ Харкові за незаконне зберігання зброї затримано групу іноземців

Відео дня

Про зникнення чоловіка заявили його рідні в травні 2020 року. В ході розслідування було встановлено, що в ніч на 10 травня, коли зник потерпілий, у нього виник конфлікт з 27-ми та 26-річним місцевими жителями.

"Того вечора вони побили потерпілого, відібрали особисті речі та залишили його біля одного з магазинів. Надалі, намагаючись приховати розбій, перевезли без свідомості в безлюдне місце і залишили на березі річки Тиса", - розповіли в прокуратурі.

Дії обвинувачених кваліфіковано за ч.2 ст. 187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) та ч. 3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі людини, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.

"Вони й надалі будуть утримуватися під вартою без можливості внесення застави. За фактом зникнення 30-річного виноградівця матеріали виділені в окреме провадження за ч.1 ст. 115 КК України", - повідомили в прокуратурі.

Вбивство в Одесі

23 жовтня 2020 року в Лиманському районі Одеської області був затриманий 70-річний чоловік, який убив сокирою колишню дружину.