У столиці сталася ДПТ зі смертельними наслідками / фото ua.depositphotos.com

У Києві велосипедист збив чоловіка, в той момент водій перебував у стані наркотичного сп’яніння. Про це повідомляється на сторінці Київської міської прокуратури у соціальній мережі Facebook.

За даними слідства, ДТП сталося на проспекті Берестейському. 37-річний водій велосипеда проявив неуважність до дорожньої обстановки, не вжив заходів до зупинки транспортного засобу та наїхав на 50-річного пішохода. За два місяці постраждалий помер від отриманих травм у лікарні.

Шевченківська окружна прокуратура столиці скерувала до суду обвинувальний акт відносно водія. Йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Відео дня

Смертельні ДТП в Україні: останні новини

Як повідомляв УНІАН, у Києві "Тойота Авенсіс" виїхала на тротуар, де збила двох людей. Дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Велика Васильківська.

Цього ж місяця на в'їзді до столиці водій автівки "Хонда" збив військовослужбовця на блокпосту. У поліції повідомляли, що водій поспішав, оскільки не мав перепустки для пересування під час коменднантскої години. Його взяли під варту на два місяці.

Вас також можуть зацікавити новини: