У Києві зловмисники у масках "нападали на всіх, кого бачили", дізналися журналісти / колаж зі скріншоту й фото УНІАН

У Києві невідомі у масках та зі зброєю вранці переслідували перехожих в одному з дворів.

Відповідне відео поширив у соцмережах "Київ Оперативний". Зафільмовано, що нападників не менше 6 осіб. Вони всі були в масках, в одного з них у руці щось схоже на пістолет. "Доброго ранку, на Олени Теліги якісь чоловіки бігають озброєні в масках та нападають на всіх, кого бачать", - зазначено у коментарі до відео.

Речник поліції Києва Дмитро Грищенко підтвердив УНІАН, що інцидент дійсно стався вранці на вул. Теліги. "Про постраждалих у мене інформації немає. На місце одразу виїхали наші наряди. Зараз вони на місці працюють, встановлюють всі обставини, осіб, які були причетні до даного конфлікту", - сказав він. За словами Грищенка, про постріли інформація не надходила.

Цікаві новини України - сьогодні це варто прочитати

Нещодавно у столиці чоловік викликав поліцію через страшний сон, у якому невідомі вбили його друга. Як повідомили у патрульній поліції, надійшло повідомлення про вбивство у Печерському районі.

Інспектори, які прибули на місце, поспілкувались з заявником та з’ясували ситуацію, винесли постанову про свідомо неправдивий виклик спецслужб. На порушників накладається штраф у розмірі від 850 до 3 400 гривень.

Вас також можуть зацікавити новини: