Перестрілка у Броварах - стріляли працівники 4 охоронних фірм / фото УНІАН

МВС анулювало ліцензії чотирьом охоронним фірмам, працівники яких брали участь у перестрілці в Броварах

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Сергій Гончаров, передає прес-служба МВС.

Читайте такожСтрілянина в Броварах: суд заарештував без права застави вже шістьох фігурантів (фото, відео)

Відео дня

«Слідчі Національна поліція України, в рамках розслідування кримінальних проваджень щодо стрілянини у Броварах, звернулися до МВС для проведення перевірки діяльності чотирьох столичних охоронних фірм, працівники яких, за інформацією досудового розслідування, є учасниками стрілянини у Київській області», – заявили у міністерстві.

Наказами МВС повністю анульовано ліцензії на провадження охоронної діяльності: ТОВ «Профохорона», ТОВ «Охоронна група «Київ-центр», ТОВ «ДВ-Сек’юріті», ТОВ «Охоронна група «Форт-3».

Заступник міністра додав, що слідством встановлено, що особи, які мають відношення до вказаних охоронних фірм, неодноразово залучалися до участі у масових заходах, де застосовувались незаконні дії.

Як повідомляв УНІАН, 29 травня у Броварах Київської області стався конфлікт зі стріляниною через міжміські маршрутні перевезення. Внаслідок конфлікту постраждали троє осіб, двоє з них із вогнепальними пораненнями перебувають у лікарні.

За даними МВС, у конфлікті взяли участь понад 100 осіб, один автобус з озброєними людьми приїхав з Вінниці, інша група трьома мікроавтобусами прибула з Києва.

Слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальних провадженнях за ч. 4 ст. 296 (хуліганство), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами), ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна), а також за ст. 15, ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство двох і більше осіб) Кримінального кодексу України.