Підлітків встановили за допомогою системи відеонагляду "Безпечне місто" / фото vn.npu.gov.ua

На Вінниччині працівники жмеринської поліції встановили підлітків, підозрюваних у крадіжці труби, якою постачався кисень пацієнтам лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

Зазначається, що 8 червня підлітки з будівлі міської лікарні викрали мідну трубу, якою до апаратів ШВЛ надходив кисень хворим у палати. Викрадену трубу неповнолітні зловмисники продали місцевому жителю.

Відео дня

Підлітків поліцейські встановили за допомогою системи відеонагляду "Безпечне місто". Ними виявились місцеві жителі віком 13 та 16 років. Неповнолітніх поліцейські опитали в присутності їхніх батьків. Отримані від продажу труби кошти підлітки витратили на власні потреби.

У поліції додали, що під час вчинення злочину труба не була під тиском кисню, тож ні неповнолітні зловмисники, ні пацієнти лікарні не постраждали.

Читайте такожСкандальна блогерка з друзями рознесли готельний номер в Києві: опубліковані нові відео

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 КК України (крадіжка), за що передбачено покарання - до п’яти років позбавлення волі.

За інформацією відомства, враховуючи те, що за такого роду злочин кримінальна відповідальність настає з 14 років, до меншого правопорушника будуть вжиті заходи виховного впливу. З відповідним клопотанням слідчий звертатиметься до суду.

Підлітки з будівлі міської лікарні викрали мідну трубу / фото vn.npu.gov.ua

Вас також можуть зацікавити новини