На щастя, ніхто не постраждав / фото ua.depositphotos.com

У Вишгородському районі на Київщині чоловік влаштував стрілянину серед села, аби "похизуватися зброєю" перед знайомим.

Про це йдеться в повідомленні на сайті ГУ Національної поліції в Київській області.

Читайте такожВ Обухові чоловік обстріляв зупинку громадського транспорту, є постраждала (фото)

Відео дня

Зазначається, що повідомлення про стрілянину, яку влаштував водій автомобіля з держномерами іноземної реєстрації у селі Литвинівка Вишгородського району, надійшло до поліції близько 3-ї години ночі.

Наряд групи реагування патрульної поліції Вишгородського відділу поліції встановив особу стрілка і виявив його в сусідньому селі.

"Ним виявився 44-річний житель села Тарасівщина. Він зізнався поліцейським, що таким чином хотів похизуватися зброєю перед своїм знайомим. Стріляв в небо, тож, на щастя, з людей ніхто не постраждав", - розповіли в поліції.

Під час проведення обшуку правоохоронці в салоні автомобіля та за місцем проживання порушника виявили револьвер під патрон "Флобер", газовий пістолет, набої різного калібру та гільзи. Вилучене було направлено на проведення експертиз до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.