За скоєння ДТП та втечу дівчина сплатить штраф й здасть на рік своє посвідчення / фото: Патрульна поліція Львівщини

У Львові Галицький районний суд визначив покарання для 24-річної моделі Анни-Мар'яни Самолук, яка 28 травня на Tesla протаранила Porsche під екстазі та втекла.

Як пише ZAXID.NET, суд призначив їй штраф у 17 тисяч гривень та позбавив водійських прав на рік. 

Під час розгляду справи в суді адвокат дівчини спростував інформацію про стан її наркотичного сп'яніння за кермом. Втім, доказів суду він не надав. Дівчину в підсумку визнали винною в керуванні автомобіля в нетверезому стані, порушенні ПДР та залишенні місця ДТП. Рішення вона може оскаржити упродовж десяти днів.

Відео дня

Анна-Мар'яна Самолук раніше була фіналісткою конкурсу краси "Міс Україна". Працювала помічницею екс- депутата облради та її колишнього голови Петра Колодія.

Читайте такожНа Буковині жінка на позашляховику переїхала дитину та потрапила на відео (18+)

28 травня близько 16:00 на вулиці Ковжуна Самолук, перебуваючи за кермом Tesla, врізалася у припаркований автомобіль Porsche Cayenne та, не зупиняючись, поїхала геть. Патрульні встановили особу водійки та повернули її на місце події. Перевірка у медичному закладі показала, що вона керувала транспортним засобом під дією екстазі, метамфетаміну та амфетаміну. Врешті решт, на порушницю склали три протоколи: за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп'яніння) та ст. 122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.