У затриманого провели обшук / фото: Нацполіція

У Києві затримали чоловіка за підозрою в збуті наркотиків. Інцидент трапився напередодні в Шевченківському районі - перехожий при появі копів почав поводитися дивно.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

При спілкуванні стало відомо, що він робив "закладки" з наркотиками. В нього виявили розфасовані наркотики, гроші та посвідчення співробітника одного із телеканалів. Зі слів затриманого, за зроблену закладку він отримував 60 гривень. 

Нацполіція

Як пише "Цензор.НЕТ" із посиланням на джерела в правоохоронних органах, затриманий - оператор так званого "телеканалу Перший незалежний", який пов'язують з нардепом від ОПЗЖ Віктором Медведчуком.

Нацполіція

У поліції розповіли про обшук в будинку затриманого. Там вилучили близько кілограма амфетаміну, 100 таблеток екстезі, канабіс, марки ЛСД, ваги та пакетики для розфасовки наркотиків для їх подальшого збуту через закладки. 

Чоловіка затримали для проведення слідчих дій. За фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Затриманому в разі доведенні провини загрожує до восьми років позбавлення волі.

Вас також можуть зацікавити інші новини: