В результаті проведених розшукових заходів поліцейські вийшли на слід зловмисника \ фото ua.depositphotos.com

У Рівненській області поліція викрила 32-річного жителя міста Здолбунів на крадіжці частини мідної труби, що постачала кисень в реанімацію COVID-лікарні.

Про це інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Рівненській області.

Зазначається, що повідомлення про крадіжку мідної труби, яка постачала кисень в реанімаційне відділення, надійшло до поліції від працівників Здолбунівської міської лікарні ще 26 серпня близько 12:40.

Відео дня

Читайте такожУ центрі Києва на Хрещатику пограбували грецького дипломата-ЗМІ

У результаті проведених розшукових заходів поліцейські вийшли на слід зловмисника та встановили його особу. Ним виявився 32-річний житель Здолбунова, який неодноразово потрапляв в поле зору поліцейських за вчинення крадіжок та злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

"Близько четвертої ранку, перебуваючи на території лікарні, зловмисник металевими кусачками перерізав та викрав 19 метрів труби, здавши її через декілька годин за 1,2 тис. грн у пункті прийому металобрухту. Виручені кошти потратив на власні потреби", - йдеться у повідомленні.

У рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно), слідчі зібрали достатньо доказів і повідомили зловмиснику про підозру. Викрадене майно поліцейські вилучили.

Підозрюваному загрожує до п’яти років позбавлення волі.

У поліції додали, що ніхто із хворих не перебував на той час штучній вентиляції легень, адже медзаклад визначений для госпіталізації пацієнтів з COVID-19.

Вас також можуть зацікавити новини