Наркотики продавали дрібними партіями / фото REUTERS

В Одеській області прокурори спільно зі співробітниками УСБУ викрили канал розповсюдження наркотиків, до якого причетна поліцейська сектору логістики одного з Одеських районних управлінь поліції.

Про це повідомляють у пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

Жінка була відповідальною особою за зберігання речових доказів. Наприкінці січня сержант поліції підмінила 0,5 кг кокаїну, який був вилучений в межах кримінального провадження та після проведення відповідних експертиз зберігався в райвідділі.

Відео дня

До збуту кокаїну вона залучила двох спільників, які продавали викрадений «товар» дрібними партіями наркозалежним безпосередньо або через місцевих наркоділків.

Читайте такожУ Львівській області накрили масштабну схему фальсифікації результатів ПЛР-тестівПравоохоронці провели низку обшуків за місцями мешкання та в автомобілях фігурантів.

В них вилучили мобільні телефони, наркотичні засоби, у тому числі кокаїн, ваги та ZIP-пакети, які використовувались для фасування наркотичних засобів.

Під час проведення обшуку у камері зберігання речових доказів вилучили журнал обліку наркотичних засобів та встановили відсутність зазначених 0,5 кг кокаїну.

Спільникам співробітниці поліції повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України. Вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Також вирішується питання щодо повідомлення про підозру поліцейській за ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 308 КК України та перевіряється причетність до протиправної діяльності інших співробітників поліції.

фото Одеська обласна прокуратура
фото Одеська обласна прокуратура

Вас також можуть зацікавити новини